Online sportfogadás: Jön a döntők hétvégéje

január 28, 2022

Az online sportfogadás szerelmesei számára fontos hétvége következik, hiszen több sorozatban jön az elődöntők, döntők hétvégéje. Kezdjük rögtön a kézilabda Eb-vel, ahol pénteken az elődöntőket rendezik. Előtte persze Izland és Norvégia összecsap az ötödik helyért, ezt követően azonban jönnek az igazán fontos meccsek, Spanyolország Dániával, Franciaország pedig Svédországgal játszik a döntőbe jutásért. A kézilabda fogadás rajongóit ráadásul sportfogadás bónuszokkal is várjuk. Ha nem szeretsz egyedül játszani, hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak, tehát nem csak te, hanem ők is jól járnak.

Az Australian Open is a végéhez közeledik. Rafeal Nadal magabiztosan nyert az olasz Matteo Berettini ellen, így a spanyol klasszis mindenképpen pályára lép majd a rekordot jelentő 21. Grand Slam-győzelemért. A női döntő párosítása pedig már ki is alakult. A hazai pályán játszó Ashleigh Barty ellenfele az amerikai Daniel Collins lesz, aki élete legnagyobb sikerét arathatja. A legjobb oddsok mellett további izgalmas ajánlatok várnak: 3500 Ft értékben kötött élő fogadás vagy egy előzetes sportfogadás esetén 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markod.

Az Afrikai Nemzetek Kupája már a negyeddöntőknél jár. Szombaton Gambia és Kamerun, valamint Burkina Faso és Tunézia csap össze, vasárnap pedig Egyiptom-Marokkó ás Szenegál-Egyenlítői Guinea derbikre kerül sor. Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!