Online sportfogadás: Jön a vb zárószakasza

december 16, 2022

Hatvannégy mérkőzést tartogatott számunkra az idei foci vb és már csak kettő maradt hátra. Jön a döntő hétvége, következnek a torna legfontosabb találkozói, a foci fogadás legnagyobb ínyencségei. 

Szombat délután a bronzérem sorsa dől majd el. Bár gyakran vitatják a bronzmeccsek jelentőségét, most remek találkozóra van kilátás, hiszen két olyan együttes találkozik, amelyek azért ritkán járnak egy világtorna végső szakaszában. Ez igaz a horvátokra is, hiszen bár négy éve döntőt játszottak, most kevesen gondolták, hogy eljuthatnak idáig. Szenvedélyes, ugyanakkor kevés gólos találkozóra lehet számítani, ahol a nálunk fellelhető legjobb oddsok szerint egy kicsivel a horvátok lesznek esélyesebbek. 

A bronzmeccsre is számtalan ajánlattal készülünk: látogass el az Unibet szurkolói zónájába, és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb fogadási lehetőségeket!

Vasárnap pedig felkerül a pont arra a bizonyos i-re, Franciaország és Argentína játssza az idei finálét. Lionel Messi karrierje egyik legfontosabb mérkőzése előtt áll: az argentin zseni klubszinten mindent megnyert, eddigi egyetlen világbajnoki döntőjét azonban elvesztette 2014-ben. 

Az online fogadás szakértői izgalmas meccsre számíthatnak. Míg a dél-amerikai gárda szépen lassan lendült bele a tornába, a címvédő francia együttes végig egyenletes teljesítményt nyújtott. Az pedig közös a két csapatban, hogy a támadóharmadban elképesztő potenciállal rendelkeznek, így ugyan a döntők általában nem a gólparádéról szólnak, most ezt sem lehet kizárni. 
Több meccs, nagyobb nyeremény: ha egy szelvényen játszanád meg a bronzmeccset és a döntőt is, keresd fel az Unibet Fogadásépítőjét!