Online sportfogadás: Jön az NFL fináléja!

február 10, 2023

Olyan hétvége következik, amely már régóta ott szerepelt az összes sportkedvelő naptárában. Jön a Super Bowl, amire még azok is kíváncsiak, akik egyébként nem érdeklődnek az amerikai futball iránt.

Idén a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs jutott a fináléba, az pedig nem igazán lehet kérdés, hogy szoros csatára számíthatunk. A két csapat legutóbbi három meccsét a Chiefs nyerte, de mivel a legutóbbi találkozóra is 2021-ben került sor, ebből nem érdemes kiindulni. Pláne azért, mert a két együttes közül az Eagles teljesített jobban a rájátszásban. Kockázatmentes élő fogadás, a egjobb oddsok, látványos megoldások és természetesen az elmaradhatatlan Halftime Show - minden adott az online fogadás csúcseseményéhez. 

A klasszikusabb sportrajongóknak, a foci fogadás szerelmeseinek sem kell szomorkodniuk, hiszen a futballdömping sem áll meg. A Bundesligában több izgalmas meccset is rendeznek majd a hétvégi fordulóban.  A Bayern München a Vfl Bochum ellen próbálja majd begyűjteni a három pontot, az RB Leipzig az Union Berlin egymással szemben vív rangadót, a Hertha pedig a Mönchengladbach ellen mentené  a menthetőt. 

Angliában pedig a vasárnapi programra érdemes leginkább figyelni. A Leeds idegenben lepte meg a Manchester Unitedet, most otthon folytathatják a csodát, a Manchester City pedig Unai Emery Aston Villája ellen próbál majd közelebb zárkózni az Arsenalhoz. 

Ismét bőséges a hétvégi kínálat, több meccsel pedig most is nagyobb nyeremény ütheti a markod: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!