Online sportfogadás: Jönnek a BL-visszavágók

március 6, 2023

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek különlegessége, hogy három hét telik el az első meccsek és a visszavágók között, ennélfogva nagyon sokat változhatnak az erőviszonyok. Ez a mostani párharcokban is fontos szempont lehet, így az online fogadás szempontjából is izgalmas napok állnak előttünk.

Persze a Benfica-Club Brugge találkozón kicsi az esély a meglepetésre. A portugál csapat 2-0-ra nyerte meg az első mérkőzést, és nagy lépést tett a legjobb nyolc felé, ráadásul úgy, hogy a játék képében sem volt igazán benne a belga gólszerzés. A portugáloknál Draxler és Guedes hiánya okozhat némi fejtörést, de nagy meglepetés lenne, ha a belgáknak ez komoly esélyt jelentene. 

Emellett a keddi program és a foci fogadás fontos eseménye lesz a Chelsea-Borussia Dortmund visszavágó. Graham Potter együttese nem szerepelt jól az elmúlt időszakban, viszont a legutóbbi bajnokit a Leeds ellen végre sikerült behúzniuk, ezzel pedig talán elindulhat egy pozitív folyamat a londoni kékeknél. Egy esetleges BL-továbbjutás nagyon sokat jelenthetne ennek a Potter-projektnek, a helyzet azonban nem egyszerű, hiszen a Dortmund 1-0-ra nyerte meg az első mérkőzést, a meccs nagy része pedig arról szólt, hogy az angol csapat meddő mezőnyjátékkal próbálta feltörni a német védekezést, akik viszont simán végigvittek egy kontrát. 

A BL-napok egyik legjobb kiegészítője a sorozatra optimalizált tippjátékunk. Vegyél részt az ingyenes játékban, válaszolj helyesen minden kérdésre, és vidd el a részed a 10 millió Ft-os nyereményalapból!