Online sportfogadás: Jönnek a spanyolok, a németek, a portugálok és a brazilok

november 23, 2022

Rendületlenül tart a vb-láz, futószalagon érkeznek a jobbnál-jobb mérkőzések, egy nagyágyú pedig csúnyán beragadt a rajtnál. Persze, a futball fogadás kiszámíthatatlan, arra viszont kevesen gondoltak volna a torna előtt, hogy Argentína vereséggel kezdi a tornát, ráadásul Szaúd-Arábia legjobbjai ellen. Messiék a végső győzelem reményében és a trófea egyik várományosaként érkeztek meg Katarba, a további fordulókban azonban már a csoportból való továbbjutásért is keményen meg kell harcolniuk.
De nem csak a „gauchók” rajtolhatnak rosszul: a szerdai és a csütörtöki mérkőzéseken rengeteg sztárgárda mutatkozik be, és egyiket-másikat bizony meglepheti alacsonyabban jegyzett ellenfele. Németország és Spanyolország is toronymagas esélyesnek tűnik Japán, illetve Costa Rica ellen, az oddsok mindkét mérkőzésen európai sikert jósolnak, ugyanakkor a csapatok utóbbi időben mutatott hektikus formája bőven magában hordozza a döntetlen lehetőségét is. Ugyanez mondható el a Belgium-Kanada találkozó kapcsán: az észak-amerikaiak meglepetést okoznának! Fogadj kötésben a fenti mérkőzésekre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Argentína rossz nyitánya után, Brazília és Uruguay mentheti meg Dél-Amerika becsületét: az „uruknak” nem jelenthet gondot Dél-Korea mattolása, a „seleção” viszont megszenvedhet Szerbia legyőzésével: a legjobb oddsok sima brazil sikert jósolnak, pedig a szerb keret igencsak jó nevekből áll. Cristiano Ronaldo és a Manchester United szakítása kissé talán háttérbe szorította Portugália első meccsét és vb-esélyeit, azonban igenis kell beszélni a luzitánokról, akik Ghána legjobbjai ellen mutathatják meg először tűzerejüket.
Az Unibet elképesztő ajánlatok és bónuszok egész garmadájával vár a foci vb ideje alatt: lépj be a szurkolói zónába és próbálj ki mindent! Első lépésként válaszolj helyesen tippjátékunk kérdéseire és máris egy 12 ezer Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markodat! Egy győztes szelvény összerakásához óriási segítséget nyújt a megújult Fogadásépítő, míg megannyi meglepetés sportfogadás bónusz valósággal az öledbe hullhat, ha szerencsés vagy – a vb ideje alatt bármi megtörténhet!