Online sportfogadás: Javában zajlanak a Bajnokok Ligája selejtezői

július 12, 2021

A futball fogadás kedvelőinek legnagyobb bánatára véget értek a kontinenstornák: Olaszország és Argentína ülhetett fel Európa, illetve Dél-Amerika trónjára. A klubfutball viszont éledezik a nyári pihenő után: a Bajnokok Ligája selejtezőjében számos patinás csapat lép pályára, neked pedig nincs más dolgod, mint válogatni a legjobb oddsok közül és fogadni a találkozókra.

A Ferencváros már az első mérkőzésen három gólt vágott a Prishtina gárdájának, sportfogadás szempontjából tehát igencsak lutri a visszavágó, hiszen közel sem biztos, hogy a magyar bajnok mindent megtesz majd a győzelemért. Az oddsok alapján, a – Fradi által már jól ismert – Malmö FF és a Dinamo Zagreb sikere tűnik a legvalószínűbbnek az első selejtezőkör második mérkőzésein.

Ha kissé eltávolodunk a futball világától, érdemes figyelemmel követni a nemsokára kezdődő tokiói olimpiai játékokat is. És nem csak szurkolói szemmel… Az Unibet kínálatában megtalálható az ötkarikás játékok programjának minden sportága, legyen szó akár csapatsportokról, mint a vízilabda és a kézilabda, vagy egyéni versenyszámokról, mint a vívás, az úszás, vagy a kajak-kenu: a legjobb oddsok és az online sportfogadás izgalma csak rád várnak!