Online sportfogadás: José Mourinho ismét megcsinálja?

május 31, 2023

Az Európa-bajnokság (és persze a magyar válogatott egy-egy izgalmas találkozója után) végre ismét Budapestre figyel majd a futballvilág, jön az Európa-liga döntője, amelynek ez alkalommal a Puskás Aréna ad otthont. Alighanem ez a meccs lesz a héten az online fogadás csúcseseménye, már csak azért is, mert két remek csapat játssza a finálét.

Ott van a Sevilla, ami nagyon szépen összeállt a szezon végére (pedig korábban úgy tűnt, akár még kiesési gondjaik is lehetnek) és José Mourinho AS Romája, amely az egész szezonban nagyon magabiztos teljesítményt nyújtott a nemzetközi porondon. Szokás szerint ezúttal is a legjobb oddsok széles választékával készültünk a meccsre. 

A különleges ajánlatok sem maradnak el: köss fogadást a Sevilla - AS Roma Európa Liga döntőre a Fogadásépítővel és vágj zsebre 25%-kal megnövelt nyereményt, ha bejön a tipped! Emellett ingyenes tippjátékot – melynek nyereményalapja 10 millió Ft – valamint akár 15 000 Ft értékű ingyenes fogadást ajánlunk játékosainknak. 

A teniszfogadás sem szünetel, hiszen jelenleg is zajlik Párizsban az év második GS-tornája, és a szerdai napra is maradt jónéhány izgalmas találkozó. Stan Wawrinka és Thanasi Kokkinakis meccse mindig különleges érdekes, hiszen a két játékos köztudottan nincs jó viszonyban. A centerpálya esti mérkőzésének pedig magyar érdekeltsége is lesz, hiszen Fucsovics Márton próbálja majd megállítani Novak Djokovicot. 

Velünk egyetlen izgalmas pontról sem maradsz le: köss fogadást 25%-os élő nyereménynövelővel a French Open első kilenc napja alatt!