Online sportfogadás: Két címmérkőzéssel érkezik a UFC 275

június 10, 2022

Továbbra is dübörögnek a Nemzetek Ligája találkozói, köztük a magyar labdarúgó-válogatott gigászok ellen vívott mérkőzéseivel, amelyekre – a kockázatmentes élő fogadás lehetőségét kihasználva – érdemes tippelni, most mégis más vizekre evezünk, hogy a hétvége egy részét az MMA csodálatos világában töltsük. A Szingapúrban rendezett UFC 275-öt ugyanis nem érdemes kihagyni!

Ha csak az ültetőket nézzük, nem ez lesz minden idők legkomolyabb UFC eseménye, sőt… Alapvetően akadnak azért ismert nevek a kártyán, de ha tényleg nagy durranásra vágyunk, meg kell várjuk a gála utolsó három meccsét. Először női szalmasúlyban méri össze a kiskesztyűt – immár második alkalommal – Zhang Weili és Joanna Jedrzejczyk: az első találkozásukkor minden idők egyik legjobb női MMA-mérkőzését hozták össze a hölgyek, akkor Weili nyert, az oddsok alapján pedig most is ő számít esélyesebbnek.

A co-main eventen is amazonok lépnek a nyolcszögbe, Valentina Shevchenko, a női légsúly örökös bajnoka, ismét megvédené címét, ezúttal a rendkívül impozáns mérleggel rendelkező Taila Santos ellen. Az Unibet által kínált legjobb oddsok átböngészése után, habkönnyű Shevchenko-sikert várhatunk, akár idő előtti befejezéssel is.

Az este fő attrakciója a férfi félnehézsúlyú divízió címmérkőzése: a veterán Glover Teixeira, a fiatalos lendülettel csúcsra törő Jirí Procházkával szemben próbálja megvédeni a bajnoki trónt. Különösen nehéz megjósolni, hogy mi várható main eventen, hiszen Teixeira kezében még mindig ott van az a bizonyos dinamit, de a cseh vitéz ütésállósága és állóharca ellen még ez is kevés lehet…