Online sportfogadás: Kézilabda BL és labdarúgó Európa Liga

november 24, 2021

Túl vagyunk a csoportkör felén a kézilabda Bajnokok Ligájában, így a magyar együttesek azon csapatok ellen lépnek pályára, akikkel múlt héten is megmérkőztek. A Pick Szeged a Vardarral játszik majd Szkopjéban, Juan Carlos Pastoréknak pedig nem lesz egyszerű dolga, hiszen az utóbbi időben masszív csapattá vált a macedón együttes. A Telekom Veszprém hazai pályán vágna vissza a Motor Zaporizsjának a múltheti, kínosnak nevezhető vereség miatt. A kézilabda fogadás szerelmesei vigyázó szemeiket Kielcére vetik majd, hiszen Talant Dujsebaev csapata fogadja a katalán gigászt, vagyis a Barcelonát – fogadj legalább 3000 Ft értékben erre a találkozóra vagy bármely másik Bajnokok Ligája vagy EHF Európa Liga mérkőzésre és egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás üti a markodat!

Ami pedig a labadarúgást illeti, a Ferencváros célja már csak a becsületpontok megszerzése lehet az Európa Ligában. Peter Stöger csapata jelenleg 0 ponttal áll a H csoportban, a továbbjutásra már semmi esély sincs. A Betis hét egységgel áll, így nem kérdés, hogy ők a találkozó esélyesei. Fogadj legalább 3000 Ft értékben a találkozóra és egy 3000 Ft értékű élő fogadás landol nálad, amit felhasználhatsz a mérkőzés közben! A csoport másik meccse, a Leverkusen-Celtic rangadó is izgalmasnak ígérkezik, hiszen az a továbbjutás szempontjából is kifejezetten fontos lesz a párharc kimenetele. 

Az amerikai sportok rajongói sem maradnak fogadási ajánlatok és a legjobb oddsok nélkül, csütörtökön az NFL-ben Detroit Lions-Chicago Bears és Dallas Cowboys-Los Angeles Raiders meccseket rendeznek a hálaadás alkalmából, az NHL-ben pedig jégre lép többek között a Buffalo Sabres a Boston Bruins ellen, míg a Los Angeles Kings a Toronto Maple Leafst fogadja.