Online sportfogadás: Kézilabda BL és topligás meccsözön

május 12, 2021

Szerdai futballesténk egyik csúcsmérkőzése a Francia Kupa első elődöntője lesz, melyen a címvédő PSG a Montpellier otthonába látogat, hogy kiharcolja a fináléba jutást - Mauricio Pochettino sztároktól hemzsegő csapatának a Bajnokok Ligája-kiesést követően a maradék néhány meccsén vért kell izzadnia, hogy ismét hazai duplázással zárhassa az idényt. Montpellier-ben kemény összecsapásra számíthatnak, a mindig veszélyes hazai Delort-Laborde-Mavdidi támadótrió bizony megtréfálhatja a fővárosiakat. A Montpellier utoljára 1990-ben hódította el a Coupe de France serleget, akkor csapatkapitányuk a későbbi világ- és Európa-bajnok Laurent Blanc, első számú csatáruk pedig a szintén legendás Eric Cantona volt, az ellenfél pedig egy másik párizsi alakulat, a Racing Club Paris, élén David Ginolával…

Hasonló sztárparádéra készülhetnek az online sportfogadás rajongói a Chelsea–Arsenal angol bajnokin, az FA-kupa és a Bajnokok Ligája döntőjébe egyaránt bejutott Tuchel-társulat a városi rivális ellen is győzelemre készül, a futball fogadás rutinos játékosai azonban tudják, ilyenkor érdemes a legjobb oddsok mellett némi meglepetésre számítani! Reméljük, Németországban érvényesül a Bundesliga mai egyetlen mérkőzésén a papírforma, és Dárdai Pál Hertha BSC-je elhozza a három pontot Gelsenkirchenből a már biztos kieső Schalke 04 ellen. Eközben az olasz Serie A-ban, és a spanyol La Ligában is fontos bajnoki mérkőzésekre kerül sor, előbbiben a Sassuolo–Juventus, utóbbbiban az Atlético Madrid–Real Sociedad összecsapás tartogatja a legkomolyabb izgalmakat.

Fél szemmel ezalatt a kézilabda EHF Bajnokok Ligája szerdai és csütörtöki elődöntőit is érdemes követni, főleg, hogy játékosaink 1500 Ft ingyenes élő fogadást szerezhetnek az odavágók során.