Online sportfogadás: Kézilabda, kosárlabda, futball – pörgősen indul a hét!

december 6, 2021

A kézilabda fogadás szerelmesei meccslázban éghetnek, elvégre a magyar női kézilabda-válogatott csoportrangadót játszik a világbajnokságon, méghozzá Németország legjobbjai ellen. A két csapat eddig hibátlan teljesítménnyel vezeti az E-jelű négyest, mindkettőjük számára ez lesz az első komolyabb erőfelmérő. Fogadj legalább 3000 Ft értékben bármelyik kézilabda Bajnokok Ligája vagy EHF Európa Liga mérkőzésre és egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás üti a markodat, amelyet akár a Németország-Magyarország összecsapás alatt is felhasználhatsz!

Maradunk a csarnokban, ám a sportág változik, hiszen dübörög az NHL és az NBA alapszakasza. Előbbinél leginkább a Washington Capitals és a Florida Panthers mérkőzéseire érdemes odafigyelni, míg az NBA-ben a Golden State Warriors és a Phoenix Suns eredményei a legkiemelkedőbbek. Az elkövetkezendő napok legnagyobb rangadója viszont a Los Angeles Lakers-Boston Celtics derbi – természetesen ezen mérkőzés kapcsán is a legjobb oddsok várják játékosainkat.

Akárcsak a futball fogadás rajongóit a hétközi találkozókon! Az Everton-Arsenal PL-mérkőzés kétségkívül nagy érdeklődésre tarthat számot hétfő este, míg kedden már a Bajnokok Ligájáé a főszerep. A játéknap két legnagyobb rangadója az AC Milan-Liverpool és a Real Madrid-Inter csörte, de az RB Leipzig-Manchester City párosítás is gólzáport hozhat. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Bajnokok Ligája mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

A mérkőzések mellett, az Unibet adventi kalendáriuma is újabb és újabb meglepetésekkel vár, egészen karácsonyig – tarts velünk az ünnepi időszak alatt és csapj le a fantasztikus sportfogadás bónuszokra!