Online sportfogadás: Középpontban Hamilton és Verstappen csatája

december 3, 2021

Rég volt ilyen izgalmas az F1-es világbajnokság, a hét vb-címmel rendelkező Lewis Hamilton az egyik legtehetségesebb fiatallal, Max Verstappennel küzd az idei bajnoki címért. Már csak két futam van hátra, így akár egy hiba is végzetes lehet, és természetesen a két második számú pilótára, Valtteri Bottasra és Sergio Perezre is fontos feladat hárul majd. A száguldó cirkusz első alkalommal látogat Szaúd-Arábiába, a sivatagi pálya pedig komoly meglepetéseket tartogathat. Köss egy előzetes fogadást legalább 3500 Ft étékben a szombati kvalifikációra, vagy magára a vasárnapi futamra és máris egy szabadon felhasználható 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!

Természetesen a labdarúgás fogadás szerelmesei sem maradnak izgalmak nélkül a hétvégén – fogadj a legjobb oddsok mellett a csúcsrangadókra! A Bundesligában jön a Klassiker, ebben a szezonban először csap össze a Borussia Dortmund és a Bayern München. A két csapat között mindössze egy pont a különbség a tabellán, így hatalmas lesz a tét ezen a meccsen. Ezt és még jó pár találkozót élőben nézhetsz az Unibet TV-n, a BetStream szolgáltatásnak hála pedig a legjobb oddsok, valamint az élő fogadás opció is a rendelkezésedre állnak a mérkőzések teljes játékideje alatt.

A magyar női kézilabda-válogatott világbajnoki szereplése is folytatódik, a Szlovákia elleni győzelem után a csehekkel csap össze szombaton a Golovin-csapat. Mindemellett az Unibet adventi kalendáriuma is sok izgalmat rejt. Tarts velünk az ünnepi időszak alatt és csapj le a fantasztikus sportfogadás bónuszokra!