Online sportfogadás: Küzdelem a bajnoki pontokért

október 18, 2019

A labdarúgásban és emiatt aztán a sportfogadás világában is újra a bajnoki meccseké a főszerep. Mondhatnánk úgy is, hogy az Európa-bajnoki selejtezők után a kiszámíthatóbb fogadás időszaka következik, hiszen egy bajnoki meccsre kötött fogadás általában kevesebb rizikóval jár.

Szokásunkhoz híven promóciókkal is készültünk a hétvégére: a megszokott NBI-es ajánlat mellett most kiemelten foglalkozunk a Fradi – Újpest derbivel, illetve nem feledkeztünk meg a kézilabda Bajnokok Ligájáról sem. Érdemes kihasználni ezeknek a promócióknak az előnyeit, mert a hagyományos értelemben vett online sportfogadás mellé mindig jól jön egy kis extra nyeremény.

Bár a labdarúgás továbbra is a legnépszerűbb sport a világon, az NFL-t is egyre többen követik. Ezért határoztunk úgy, hogy ebben a szezonban élőben streamelünk minden egyes NFL meccset. Ha ez önmagában nem lenne elég indok ahhoz, hogy velünk tarts, akkor a 25%-os nyereménynövelő az élő fogadás mellé már elég meggyőző érv.

A másik hasonlóan prosperáló szegmens egyértelműen az esport, amihez a legjobb oddsok széles választéka jár nálunk, plusz most egy szuper nyereménysorsoláson is részt vehetsz, ha minket választasz.