Online sportfogadás: Karácsony előtti dartsdömping és futball rangadók

december 20, 2021

A hét végére minden elcsendesedik majd, addig azonban a sportoké a főszerep: legyen szó dartsról, futballról vagy éppen kosárlabdáról, az Unibeten a legjobb oddsok várják a leglelkesebb játékosokat. Az év utolsó nagy attrakciója – szokás szerint – a PDC-dartsvilágbajnokság, amely nem csak a darts fogadás kedvelőit, de megannyi laikus nézőt is a képernyők elé szegez. A legjobb 32 között már olyan nagyágyúk állnak oda a tábla elé, mint Glen Durrant, Dave Chisnall, Nathan Aspinall vagy éppen Simon Whitlock. Nézd a legjobbak mérkőzéseit, hiszen most egy legalább 3500 Ft értékű élő fogadás megkötése után egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás lesz a tiéd – ráadásul ez az ajánlat a világbajnokság minden napján érvényes!

A La Ligában, a Ligue 1-ben és a Serie A-ban is rendeznek mérkőzéseket a héten, előbbi ligában pótlás céljából, míg utóbbi két pontvadászatban teljes fordulót bonyolítanak le karácsony előtt. Az Unibet BetStream szolgáltatásának köszönhetően bármelyik hétközi mérkőzést élőben nézheted, sőt egy-egy élő fogadás megkötésére is kiváló alkalom nyílik a stream előtt ülve. Hiába, nem csak az Unibet adventi kalendáriuma tudja a végletekig fokozni az izgalmakat…

Az NBA elképesztő karácsonyi maratont tartogat a nézők számára, jelenleg azonban a meccsek elmaradásától hangos a sajtó. A hétvégén több összecsapást is elhalasztottak, ám a hétközi rangadók elnapolásáról eddig még nem esett szó. Remélhetőleg ez így is marad, hiszen a Boston Celtics és a Philadelphia 76ers keleti rangadója, valamint a Los Angeles Lakers és a Phoenix Suns nyugati derbije is igazi csemegének számít a kosárlabda fogadás és a sportág rajongói számára!