Online sportfogadás: Karácsonykor is dübörög az NFL-szezon

december 23, 2022

Az amerikai futball fogadás fanatikusainak nagy bánatára – a többi sportág bajnokságaival ellentétben – az NFL-idény igencsak rövid: szeptemberben kezdődik és február legelején már véget is ér. A kevés mérkőzést tehát alaposan ki kell élvezni, erre pedig az ünnepek idején jut a legtöbb idő. A hálaadás és a karácsony Észak-Amerika legnagyobb ünnepei, nem csoda, hogy az NFL kiemelt programmal készül mind a két eseményre: november és december végén egyaránt a legjobb amerikai futball összecsapások szögezik a képernyők elé a tengerentúli és az európai nézőket egyaránt.

December 24-én három idősávban rendeznek mérkőzéseket, a találkozók közül kiemelkedik a Patrick Mahomes vezette Kansas City Chiefs és a Russell Wilson elengedése után éppen újjáépülőben lévő Seattle Seahawks küzdelme, de a Minnesota Vikings és a – kisebb meglepetésre – pozitív mérleggel álló New York Giants összecsapása is nagy érdeklődésre tarthat számot. Kicsit később kezdődik a San Francisco 49ers és a meglepően jól teljesítő Washington Commanders csörtéje. Érdekesség, hogy a legjobb oddsok alapján mind a három mérkőzésen a hazai csapat az esélyesebb.

Az est és a teljes játéknap legnagyobb rangadóját „Amerika csapata”, azaz a Dallas Cowboys és a liga legjobb mérlegével álló, eddig csupán egyetlen mérkőzést elveszítő Philadelphia Eagles vívja. A csoportrangadó előtt sokan a vendégeket gondolnák esélyesebbnek, ugyanakkor az oddsok mást mutatnak: vajon tényleg tükörsima dallasi győzelmet hoz a derbi?
Karácsony napjain pályára lép a címvédőként pocsékul szereplő Los Angeles Rams és a szintén negatív mérleggel álló, Tom Brady vezette Tampa Bay Buccaneers is. A legnagyobb rangadót azonban a Pittsburgh Steelers és a Las Vegas Raiders vívja majd! Válogass a legjobb karácsonyi NFL-meccsek közül és fogadj kedvenc csapataid győzelmére az Unibeten!