Online sportfogadás: Keleti csúcsrangadó az NBA-ben

február 28, 2022

Bajnokok Ligája-mentes hétnek nézünk elébe, amelyet csak itt-ott színesít egy labdarúgó-mérkőzés, a futball fogadás kedvelőinek bánatára. Persze azért nem kell teljesen elszomorodni, hiszen más sportágak továbbra is megannyi fogadási opcióval kecsegtetnek.

Itt van például az NBA: az alapszakasz utolsó harmadára fordulnak rá a világ legjobb kosarasai, akik minden éjjel szórakoztatják a nagyérdeműt. Az izgalmakat tovább növeli, hogy a liga erőviszonyai folyamatosan változnak, így még a legjobb oddsok segítségével is nehéz lenne megtippelni a végső győztest. A Phoenix Suns elveszítette vezérét, Chris Pault, így már nem egyedüli éllovas: a Golden State Warriors-szal fej-fej mellett állva vezetik az esélyesek listáját. A Brooklyn Nets szintén visszaesett, miután elcserélte egyik szupersztárját, James Hardent. A „Szakáll” Philadelphiában talált új otthonra, a 76ers pedig – az eddig látottak alapján – szintet lépett az érkezésével, a Joel Embiid-James Harden duó mérlege eddig 2-0.

A Milwaukee Bucks jó eséllyel száll harcba a címvédésért, ugyanakkor keleten akad pár bivalyerős kihívója a Giannis Antetokounmpo vezette bajnoknak. Például a konferencia két éllovasa, a Miami Heat és a Chicago Bulls, akik kedd hajnalban össze is mérik tudásukat. A tét nem kicsi: a főcsoport első helyéért és az ezzel együtt járó rájátszásbeli előnyökért harcolnak majd a felek. Vajon a DeMar DeRozan vezette „Bikák” vagy a tavalyelőtti döntős floridaiak végeznek az élen?

Hívd meg a barátaidat és nézzetek együtt NBA-mérkőzéseket az Unibet TV-n, valamint zsebelj be jókora bónuszpénz-nyereményt!