Online sportfogadás: Kemény ellenfél vár a Fradira

augusztus 2, 2021

Nem könnyű feladat kvalifikálni a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ezt a Ferencvárosnál jól tudják, miután tavaly – erőn felüli menetelés után – bejutottak az öreg kontinens 32 legjobb csapata közé. Idén pedig még viszontagságosabb út vár a zöld-fehérekre, miután a harmadik körben a remek erőkből álló Slavia Praha lesz a magyar bajnok ellenfele. 

Az oddsok és a közelmúltban mutatott teljesítmény alapján sem a hazai pályán kezdő Fradi a párharc esélyese, de a futball fogadás veteránjai és az FTC szurkolói megannyi csodát láttak már korábban. Vagyis mielőtt a magyar és a cseh bajnok összecsapására esne a választás, mint a sportfogadás tárgya, érdemes felidézni magunkban az egy évvel ezelőtt történteket és ennek fényében meghozni a döntést. Ha jól átgondoltad a tippedet, ne késlekedj: fogadj legalább 3500 Ft értékben egy labdarúgó Bajnokok Ligája, Európa Liga, vagy Európa Konferencia Liga selejtezőre a Fogadásépítővel és egy 1500 Ft értékű élő fogadás üti a markodat!

A csúcsfutball mellett akadnak más izgalmak is: megkezdődött a tokiói olimpiai játékok utolsó hete! Magyarország eddig nem áll a legjobban ami az érmek számát illeti, ám a kajak-kenu versenyeken könnyedén elkezdődhet egy Nyerő Széria.

A birkózószőnyegre is érdemes figyelni, akárcsak a medencére, ahol a női és a férfi vízilabda-válogatottunk egyaránt a négy közé jutásért küzd, míg Berecz Zsombor az éremfutam okán száll hajóba. Fogadj az ötkarikás játékok bármelyik három eseményére legalább 3500 Ft értékben és máris egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadás landol nálad! 

Kövesd az olimpiai játékokat az Unibettel, ahol a legjobb oddsok, élő fogadás funkció, valamint megannyi sportfogadás bónusz és promóció vár!