Online sportfogadás: Kezdődik a Bajnokok Ligája!

szeptember 17, 2019

Már rögtön a keddi játéknapon kiváló meccseket láthatunk, a felhozatalban több olyan találkozót is akad, melyeket akár az egyenes kieséses szakaszban is el lehet képzelni. Persze a legjobb tizenhat mezőnye csak decemberre lesz meg, de addig is minden lehetőség adott, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a csoportmeccsekből.

A legjobb oddsok mellett szokás szerint remek promóciók színesítik az Unibet kínálatát. Az ingyenes Bajnokok Ligája tippverseny például 30 millió forint extra nyereménnyel kecsegtet, a meccsnap kihívásokat teljesítve pedig VIP utat nyerhetsz egy általad kiválasztott Bajnokok Ligája mérkőzésre. Érdemes kihasználni ezeket a lehetőségeket a klasszikus értelemben vett online sportfogadás mellett.

Nem csak a futballpályán, de a kézilabdában is elkezdődött a Bajnokok Ligája szezon. Ráadásul – ellentétben a labdarúgással – hazánkat két csapat is képviseli a nemzetközi porondon. Az izgalmak tovább fokozhatók egy-két fogadás megkötésével, előzetesen és élőben egyaránt.

A tengerentúli sportok rajongói is lassan fellélegezhetnek, hiszen az NFL már gőzerővel dübörög, az NHL-ben zajlik az előszezon és az NBA rajtjára sem kell már olyan sokat várni.

Összeségében elmondható, hogy sportfogadás szempontjából igen mozgalmas ősznek nézünk elébe, úgyhogy érdemes minél gyakrabban szétnézni az oddsok között!