Online sportfogadás: Kezdődik a kézilabda vb!

január 11, 2023

Rendkívül fontos világverseny kezdődik el a mai napon férfi kézilabdában. A tokiói olimpia halasztása miatt a mostani olimpiai ciklus lerövidült, így az idei világbajnokság már a selejtezőtornás helyekről dönt majd - természetesen a magyar válogatott célja sem lehet más, mint az első hét hely valamelyikének megszerzése. A mieink első mérkőzése csütörtök este következik, az ellenfél pedig Dél-Korea lesz, egy olyan ázsiai csapat, amely ellen nem lehet előre beírni a két pontot, épp ezért lehet ez kitűnő találkozó a kézilabda fogadás szakértői számára. Az általunk kínált legjobb oddsok alapján azonban a magyar szurkolóknak nincs oka az aggodalomra. 

Nem ez lesz viszont az online fogadás egyetlen izgalmas meccse a sportágban, hiszen szerdán és csütörtökön beindul a nagyüzem a világbajnokságon. A nyitómérkőzésen a házigazda Lengyelország próbálja majd meglepni az egyik legnagyobb esélyesnek számító francia válogatottat, a mi csoportunkban pedig rendeznek egy kifejezetten szorosnak ígérkező Portugália-Izland mérkőzést. 

Ezen felül ezekben a napokban sem kell elengednünk a labdarúgás kezét. A Premier League csütörtöki játéknapján a Fulham a borzasztó formában lévő Chelsea-t fogadja, pénteken pedig az Aston Villa és a Leeds küzd a középmezőnyben maradásért. A több meccs nagyobb nyereménnyel járhat: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!