Online sportfogadás: Kezdődik a kontinenstornák utolsó hete!

július 5, 2021

Végéhez közeledik a nyári meccsdömping, a Copa Américán még négy, míg az Európa-bajnokságon három mérkőzésre kerül sor, ami két dolgot jelent: egyre nagyobb a tét és egyre több a szünnap. A sportfogadás szerelmesei számára előbbi tűnik jobb hírnek, főleg annak fényében, hogy a legjobb oddsok mellett, az óriási nyereménnyel kecsegtető Eb-Aranygól tippjáték is csak rájuk vár!

Az Európa-bajnokság pihenőnapjai fogadás szempontjából talán nem annyira érdekesek: ilyenkor az oddsok helyett, inkább a kaszinóban található nyerőgépek közül érdemes válogatni. Méghozzá körültekintően, ugyanis a szerencsés pörgetés kaszinóversenyeken ingyenes fogadás ütheti a markodat, amelyet felhasználhatsz az Eb mérkőzéseire!

De nem csak futball fogadás terén ígérkezik izgalmasnak ez a hét, a tenisz rajongói is megtalálhatják a számításaikat: a wimbledoni pályák gyepén ugyanis a világ legjobbjai feszülnek egymásnak, az esemény kapcsán meghirdetett fogadás bajnokság pedig lehetőséget biztosít arra, hogy te is komoly pénznyereménnyel zárd a tornát. Amelynek ráadásul magyar versenyzője is van Fucsovics Márton személyében, aki eddig parádésan szerepel a versenyen.