Online sportfogadás: Kezdődik a US Open

augusztus 29, 2022

Érkezik a tenisz fogadás és a sportág rajongóinak idei utolsó attrakciója, az év negyedik nagy tornája: Ausztrália, Franciaország és Anglia már megrendezte 2022-ben a maga Grand Slam versenyét, most az USA-n a sor! A világ legjobb teniszezői ezúttal kemény borításon mutatják meg, hogy mire képesek, a győztes kilétét pedig soha nem volt még ennyire nehéz megtippelni…

Bátran kijelenthetjük, hogy Novak Djokovic toronymagas esélyesként érkezett volna New Yorkba, a szerb klasszis azonban – oltás hiányában – végül visszalépni kényszerült, a mezőny pedig fellélegezhetett. De vajon ki tud élni az eséllyel? Az Unibet által kínált legjobb oddsok alapján Rafa Nadal könnyedén csúcsra érhet, a spanyol klasszis teste azonban sokszor már nem bírja az iramot, így megeshet, hogy nem növeli tovább a GS-trófeái számát. Minden idők legeredményesebb férfi teniszezője helyett Danyil Medvegyev vagy Nadal honfitársa, Carlos Alcaraz pályázhat a trófea megszerzésére, de Nick Kyrgiost és Stefanos Tsitsipast sem szabad leírni.

Persze, nem csak az előbb említett sztárok lesznek ott a Flushing Meadows-ban: Andy Murray mellett, Fucsovics Marcinak is szoríthatunk majd, illetve egy érzelmes búcsúra is sor kerülhet. Serena Williams ugyanis szögre akasztja az ütőt a US Open után, az amerikai legenda távozása minden kétséget kizáróan sporttörténelmi pillanat. Reméljük, hogy az ifjabb Williams-nővér minél tovább menetel hazai pályán.

Válogass a US Open oddsok közül és az első élő fogadás megkötésekor rögtön a tiéd lehet a 25%-os élő nyereménynövelő! Indulhat a játszma?