Online sportfogadás: Kezdődik az NBA rájátszása!

április 15, 2022

Dübörög a Play-In, indul a Play-Off: rendkívül hosszú éjszakákra számíthatnak a kosárlabda fogadás és az NBA rajongói. A Brooklyn Nets és a Minnesota Timberwolves már sikeresen kvalifikálta magát a rájátszásra, míg a Charlotte Hornets és a San Antonio Spurs nagy meccsek helyett a draftra készülhetnek. Két hely azonban még kiadó: szombat hajnalban az Atlanta Hawks a Cleveland Cavaliers, a New Orleans Pelicans pedig a Los Angeles Clippers vendége lesz.

A Play-In torna lezárása után, szombat este kezdődik a valódi attrakció: a Play-Off! Tizenhat csapat indul hadba a bajnoki aranygyűrűért és már az első körben bivalyerős párosításokat találunk, még úgy is, hogy a csoportgyőztes Miami Heat és Phoenix Suns egyelőre ellenfélre vár. A legpikánsabb csatának talán a Boston Celtics-Brooklyn Nets rangadó ígérkezik, miután – az oddsok alapján – mindkét gárda ott van a végső győzelemre pályázó legjobb hat csapat listáján. A címvédő Milwaukee Bucks és a szezon elején esélyesnek kikiáltott Chicago Bulls párharca szintén különösen izgalmasnak ígérkezik: az idény első harmadában még sima Bulls-sikert várt volna mindenki, mostanra viszont fordult a kocka. 

A két kiemelt párosítás mellett, kíváncsian várhatjuk, hogy mire megy a rájátszásban a Memphis Grizzlies fiatal csapata, hogy Nikola Jokic egymaga le tudja-e győzni a Golden State Warriors gárdáját, hogy Luka Doncic nélkül mire lesz képes a Dallas Mavericks, valamint, hogy mennyire válik majd be a Joel Embiid-James Harden duó a Play-Offban. 

A Utah Jazz és a Toronto Raptors fekete lónak számító gárdája pedig még szóba sem került…

A sportfogadás és a legjobb oddsok mellett ne feledkezz meg arról sem, hogy a mérkőzéseket élőben nézheted az Unibet streaming szolgáltatásán keresztül!