Online sportfogadás: Kezdődnek a topligák!

augusztus 11, 2021

Elégedetten dörzsölhetik a markukat a futball fogadás szerelmesei: valamivel több mint egy hónappal az Európa-bajnokság vége után, már kezdődnek is az európai topbajnokságok. A Ligue 1 küzdelmei már a múlt hétvégén elstartoltak, azóta viszont Lionel Messi és a PSG románca igencsak megbolygatta a dolgokat Párizsban: már az argentin klasszis klubváltása is sportfogadás tárgyát képezte, ahhoz pedig most már kétség sem férhet, hogy a fővárosi csapat nem csak a bajnokság, de a Bajnokok Ligája megnyerésére is jó eséllyel pályázik. Legalábbis az oddsok alapján, amik – a tavalyi idényből kiindulva – közel sem mindig megbízhatók…

A „Bolha” távozása után, nem lehet kérdés, hogy a La Liga új szezonjának kezdetén a Barcelona meccsei tartanak majd számot a legnagyobb érdeklődésre: például a Real Sociedad elleni nyitómérkőzés, amely igencsak rázós menetnek ígérkezik. A Real Madrid és a címvédő Atlético Madrid könnyebb ellenfelet kaptak, így az ő esetükben nagyobb magabiztossággal válogathatunk a legjobb oddsok közül.

Nem lenne túl merész fogadás, ha arra tennénk fel a pénzünket, hogy Németországban a Bayern München lesz a bajnok… A bajor gárda idén is bombaerős, így jó eséllyel pályázik a dobogó tetejére, akárcsak a Manchester City Angliában. Az égszínkékek tovább izmosodtak, Jack Grealish érkezése komoly erősítést jelent, amire szükség is van, miután a Chelsea és a Manchester United is bevásárolt, míg a Liverpoolt sohasem szabad leírni. Az elmúlt évek legkiegyenlítettebb Premier League idénye veszi kezdetét pénteken – ne maradj le a szezonrajtról!