Online sportfogadás: Kezdődnek a topligák!

augusztus 5, 2022

Vége a csúcsfutballmentes nyári napoknak és a szabad hétvégéknek: indulnak Európa legnagyobb labdarúgó pontvadászatai, visszatérnek a Premier League, a Bundesliga és a Ligue 1 szupersztárjai, hogy újra elképesztő gólokkal, cselekkel, passzokkal, szerelésekkel és védésekkel kápráztassák el a futball fogadás rajongóit. A déli régió, azaz a Serie A és a La Liga még pihen egy hetet, előételnek viszont a fentebb említett liga-trió meccsei is megteszik.

A Manchester City vagy a Liverpool lesz a PL-bajnoka? Esetleg a jól építkező londoni hármas (Arsenal, Chelsea, Tottenham) egyike megszoríthatja az utóbbi évek bajnokait? A legjobb oddsok alapján aligha, sőt, a Manchester Unitednak sem jósolnak semmi jót a bukik. Talán nem véletlenül… A gólkirály személye mellett, a kiesők kiléte is egy-egy érdekes fogadás tárgya lehet, ahogy az is, hogy ki lesz az Év játékosa-cím nyertese. Vegyél részt az Unibet Premier League-tippjátékában, válaszolj helyesen a kérdésekre és vidd el a részed a 4,8 millió Ft nyereményalapból!

Franciaországban ismét a Paris SG nagy hármasa lehet az év slágertémája, miután Mbappé egyértelműen Párizs királya lett, a fegyverhordozó szerepéért pedig Neymar és Messi verseng. Kérdés, hogy előbbi mikor unja meg a harmadhegedűs szerepét és néz új klub után… A Bundesligában is már jó előre le vannak osztva a szerepek: a Bayern München nyer, a többi csapat pedig iparkodik a második helyért. Talán Lewandowski távozásával kicsit változhat a helyzet, az oddsok azonban azt sugallják, hogy nagy újdonságra aligha számíthatunk – a Schalke és a Werder Bremen élvonalbeli tagsága viszont alighanem minden futballszerető számára nagy öröm!