Online sportfogadás: Kezdődnek a vb-selejtezők utolsó fordulói

november 10, 2021

Alig több mint egy év és elkezdődik a 2022-es katari labdarúgó világbajnokság, ám a torna résztvevőinek listája még közel sem teljes. A vb-selejtezők utolsó két fordulója során azonban minden nyitott kérdés megválaszolásra kerül. A csütörtöki játéknapon olyan válogatottak mérkőzései közül válogathatnak a futball fogadás kedvelői, mint Németország, Portugália, Horvátország vagy éppen Spanyolország. A felsorolt nemzetek mindegyikének könnyed győzelmet kellene aratnia – legalábbis az oddsok alapján.

A magyar válogatott pénteken lép majd pályára San Marino ellenében, ám nem a futball az egyetlen sportág, ahol hazai sikerekért szoríthatunk a héten: teljes erővel dübörög a kézilabda fogadás és a női Bajnokok Ligája, amelynek csoportköre két magyar csapat nyerő szériájától hangos. A Ferencvárosi TC és a Győri Audi ETO KC is vezeti a saját nyolcasát, méghozzá veretlenül. A hétvégén mindkét gárdára nyerhető mérkőzés vár: fogadj legalább 3000 Ft értékben a találkozókra vagy bármely másik Bajnokok Ligája vagy EHF Európa Liga mérkőzésre és egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás üti a markodat!

Az USA is egyre inkább érdeklődik a kézilabda iránt, amelyet részben az amerikai futball helyére építenének be, előbb az iskolai, majd a profi sportok közé. Neked azonban nem kell választanod a két sportág közül: az NFL Thursday Night Football ugyanúgy sportfogadás tárgya lehet, mint az európai kézilabda bajnokságok összecsapásai vagy a többi amerikai major liga találkozói. Kapcsolódj be az NHL és az NBA alapszakaszának küzdelmeibe és válogass a legjobb oddsok, valamint a következő rangadók közül: New Jersey Devils-New York Islanders, Colorado Avalanche-Vancouver Canucks, Los Angeles Lakers-Miami Heat, Chicago Bulls-Dallas Mavericks – hogy csak a következő két nap kínálatát említsük meg…