Online sportfogadás: Ki lesz a Golden State Warriors ellenfele?

április 29, 2022

Már az NBA rájátszásnak első körében elképesztő mérkőzéseknek, fordításoknak, nyerő dobásoknak lehettek szemtanúi a kosárlabda fogadás kedvelői, a második fordulóban pedig még tovább nő a tét! Egyedül a Boston Celtics-nek sikerült a söprés, míg a Miami Heat, a Golden State Warriors és a címvédő Milwaukee Bucks öt mérkőzésen vívta ki a továbbjutást. A hatmeccsesre nyúló párharcokból a Dallas Mavericks, a Phoenix Suns és a Philadelphia 76ers kvalifikálta magát a konferencia elődöntőkbe.

Egyetlen – első blikkre simának tűnő – széria nem dőlt még el: a nyugati főcsoport második és hetedik helyezettjének párharca. A Memphis Grizzlies már az első mérkőzésen elveszítette a pályaelőnyét, a Minnesota Timberwolves pedig a többi összecsapáson is rendkívül közel volt ahhoz, hogy vaskos meglepetést okozzon. Az utolsó két találkozó egy-, illetve két pontos különbséggel ért véget!

A „Medvék” csapatából egyértelműen kiemelkedik Ja Morant és Desmond Bane párosa, előbbi játékos már most az NBA egyik legnagyobb sztárja és az új generáció arca, ezen felül pedig clutch pillanatokban rendre hozza magát. A „Farkasoknál” Karl-Anthony Towns és Anthony Edwards játéka a kulcs, KAT teljesítménye kissé hektikus, a másodéves Ant azonban elképesztő ütemben termeli a pontokat.

Az oddsok alapján egy hajszállal esélyesebb a Memphis, amelynek idegenben kellene lezárni a párharcot. Kövesd élőben a mérkőzést az Unibet streaming platformján, illetve fogadj kötésben az NBA Play-Off első fordulójának mérkőzéseire és zsebelj be 10%-kal nagyobb nyereményt!

A konferencia elődöntők párosításai a következőképpen alakulnak: Miami Heat-Philadelphia 76ers, Boston Celtics-Milwaukee Bucks, Phoenix Suns-Dallas Mavericks, Golden State Warriors-Memphis Grizzlies/Minnesota Timberwolves – kezdődhet a fogadás!?