Online sportfogadás: Kiesik a Bajnokok Ligájából a Barcelona?

december 9, 2021

A katalán sztárcsapat egyetlen módon juthat tovább: le kell győznie a Bayern Münchent, méghozzá idegenben. Az oddsok alapján igencsak kevés esély mutatkozik erre, főleg annak fényében, hogy Julian Nagelsmann megígérte: nem hagyja cserben a Benfica csapatát és a legerősebb kezdőjét küldi majd pályára a Barcelona ellen. A gránátvörös-kékek és a bajorok küzdelme igazi ínyencség lesz a futball fogadás rajongói számára – gólokból aligha lesz hiány a rangadón

Az Atalanta-Villarreal mérkőzés tétje is a továbbjutás lesz, az egyik csapat mindenképpen búcsúzik az elitligától, a hazaiak ráadásul győzelmi kényszerben lépnek pályára. Ugyanez igaz a Benficára is, míg a G csoportban bárki továbbjuthat a Salzburg-Sevilla-Wolfsburg-Lille kvartettből. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Bajnokok Ligája mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd, illetve vegyél részt a Bajnokok Ligája tippjátékban, válaszold meg helyesen mind a hat kérdést és vidd el a 9 millió Ft nyereményt!

A kézilabda fogadás szerelmesei és a magyar női válogatott szurkolói nem lehetnek nyugodtak, a lányoknak ugyanis a világ egyik legerősebb nemzeti csapata, Dánia ellen kellene megszerezniük a győzelmet ahhoz, hogy megőrizzék a továbbjutási esélyeiket. Nem kérdés, csak hibátlan teljesítménnyel van sanszunk a diadalra. Fogadj legalább 3000 Ft értékben bármelyik kézilabda Bajnokok Ligája vagy EHF Európa Liga mérkőzésre és egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás üti a markodat, amelyet akár a Dánia-Magyarország összecsapás alatt is felhasználhatsz!

A rangos hétközi sporteseményeken túl, az Unibet adventi kalendáriuma is újabb és újabb meglepetésekkel vár, egészen karácsonyig – tarts velünk az ünnepi időszak alatt és csapj le a fantasztikus sportfogadás bónuszokra!