Online sportfogadás: Kupadöntő és hétközi fordulók

május 3, 2023

Igazi csemege lehet az idei Magyar Kupa-döntő, hiszen nem a nagy esélyesek jutottak be a fináléba, hanem a Zalaegerszeg és a második ligás Budafok. Utóbbi csapat az elmúlt héten is tett arról, hogy a hírekbe kerüljön; és most még csak nem is a cipős botrányról van szó, hanem az edző- és koncepcióváltásról. Az oddsok alapján talán kijelenthető, hogy a zalai csapat a döntő esélyese, ám a Budafok idén már több alkalommal bizonyította, hogy képes meglepni a legnagyobbakat. 

Nem beszélve a kupameccsek varázsáról, ami természetesen a döntőre is érvényes. Éppen ezért élő kockázatmentes fogadás ajánlatunk van erre a mérkőzésre: köss élő fogadást legalább 3000 Ft értékben a Budafok - ZTE Magyar Kupa-döntő közben és ha esetleg nem jön be a tipped, akkor 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet.

Eközben az angol bajnokságban továbbra is izgalmas a küzdelem a Bajnokok Ligája-indulásért, illetve a kiesés elkerüléséért. Szerda este a Liverpool és a Manchester City is nehéz meccse elé néz: előbbi együttes a Fulhamet, utóbbi pedig a West Hamet fogadja, két olyan ellenfél vár tehát a nagyokra, amelyek ellen mindig vigyázni kell. Csütörtökön pedig újabb csemege vár az online fogadás rajongóira: a Roberto de Zerbi által remekül felkészített Brighton ezúttal hazai pályán próbálja majd meg legyőzni a Manchester Unitedot. A két csapat FA-kupa elődöntőjéből a Vörös Ördögök jutottak tovább tizenegyesek után, de a Brighton a rendes játékidő alatt akár el is dönthette volna a legfontosabb kérdéseket, így most sem lesznek esélytelenek. 

A legjobb oddsok mellett a kötésben megkötött fogadások is garantálják a jó lehetőségeket: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!