Online sportfogadás: Kupadöntő, bajnoki rangadók

február 24, 2023

Egy olyan hétvége következik, amely előtt teljes joggal dörzsölhetik a tenyerüket a foci fogadás legnagyobb szakértői, hiszen minden adott a nagy nyereményekhez. Rangadókat játszanak a topligákban, Angliában pedig gazdára talál az első trófea - ehhez már csak a legjobb oddsokra van szükség, azokat pedig szokás szerint mi szállítjuk. 

Már szombat kora este érdemes a tévé elé ülni, hiszen a Real Madrid a városi rivális Átleticót fogadja. A Realnak nem fér bele egy újabb botlás, hiszen az szinte biztosan a bajnoki remények végét jelentené. Diego Simeone csapata negyedik a tabellán, de a két gárdát tíz pont választja el egymástól, így nem kérdés, hogy melyik lesz az esélyesebb. 

A vasárnapi programból elsőként érdemes kiemelni a Chelsea és a Tottenham meccsét. Mindkét csapat a négybe vágyott a szezon előtt, erre már csak utóbbinak van reális esélye, de most Antonio Conte csapatának is hátulról kellene felzárkóznia. A hírek szerint azonban Graham Potter számára is óriási téttel bír ez a meccs, hiszen egy vereség londoni regnálása végét jelentheti. Nem túlzás azt állítani, hogy épp az ilyen kaotikus találkozók miatt találták ki az online fogadást!

Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Végül pedig sor kerül az első idei angol kupadöntőre is, a Ligakupában a Manchester United és a Newcastle csap majd össze. A United a Barcelona elleni továbbjutás után újabb nagy sikert érhetne el, míg a Newcastle évtizedek után szerezheti meg első trófeáját. 

Tippelj helyesen és nyerj ingyenes fogadást! Ráadásul az új tippjátékunkban te határozhatod meg, hány tippet szeretnél leadni.