Online sportfogadás: Kupadöntők és nagy derbik hétvégéje

május 14, 2021

A labdarúgás történetének és persze jelenének is legmagasabb rangú országos kupasorozata az angol FA-kupa, ennek 2021-es, szombati döntőjét természetesen mi is kiemelten kezeljük a sportfogadás tekintetében: a Chelsea FC–Leicester City találkozóra 25%-os élő nyereménynövelő promócióval készülünk. A londoni Wembley-ben Thomas Tuchel begyűjtheti első trófeáját új csapatával, melynek történetében ez már a kilencedik lenne, a leicesteri Rókák viszont 1884-es alapításuk óta először hódíthatnák el a kereken 150 éve létező kupában az elsőséget.

A szombati nap ezen a mérkőzésen túl is a futball igazi ünnepének ígérkezik, Olaszországban Juventus FC–Internazionale, valamint AS Roma–Lazio összecsapásokat követhetünk, míg Lisszabonban a Benfica–Sporting CP derbi ígér felejthetetlen pillanatokat. Aki halmozná az élvezeteket az online sportfogadás terén, a legjobb oddsok mellett teheti meg tétjeit a Ciprusi Kupa esti fináléjára, melyen a tízszeres kupagyőztes Anorthoszisz Famaguszta a meglepetéscsapat Olympiakosz Nicosiával küzd a dicsőségért – a zöld-feketék eddig egyszer, 1977-ben tudtak nyerni a sorozatban, a döntőig pedig legutóbb 1991-ben jutottak el. Abban az évben a gárda jelenlegi trénere, a 60. évéhez közeledő Csedomir „Csede” Janevszki még mint a Club Brugge jugoszláv válogatott légiósa szerepelt a pályán, és nyert Belga Kupát. Ezt a címet 2007-ben vezetőedzőként is elhódította a csapattal, Janevszki mester azóta vár újabb trófeájára…

Vasárnapra sem maradunk komoly városi rangadó nélkül: Moszkvában délután egy órakor kezdik a Dinamo–CSZKA mérkőzést, az orosz Premier League utolsó fordulójában a katonacsapatnak mindenképpen győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a következő idényben is kiléphessen a nemzetközi porondra, ehhez azonban a német Sandro Schwarz vezette belügyeseknek is lesz egy-két szavuk.