Online Sportfogadás: Kupadöntők hétvégéje és Monacói Nagydíj

május 26, 2017

Bár a szezon jó néhány topligában véget ért a múlt héten, de ezen a hétvégén is lesz bőven izgalmas sportesemény. Hogy ne menjünk messzire: az NBI-ben az utolsó fordulót rendezik szombaton, ahol eldől, hogy a Honvéd vagy a Videoton lesz-e bajnok. Ennek megfelelően rengeteg jobbnál jobb odds áll rendelkezésedre, melyek garantáltan izgalmasabbá teszik a magyar bajnokság utolsó fordulóját.

Emellett számos országban kupadöntőket rendeznek a hétvégén. Angliában, Skóciában, Spanyolországban, a németeknél és a franciáknál is a finálé következik a fárasztó szezon lezárásaként. Egy kupameccsre kötött fogadás mindig nagyobb kockázatot hordoz magában, ez különösen igaz a kupadöntőkre. Ugyanakkor sok, az online sportfogadás világában igen kedvezőnek számító speciális ajánlattal készültünk ezekre az összecsapásokra, melyek igencsak megdobják a nyerési esélyeket. Emellett mi sem természetesebb, hogy az élő fogadás is elérhető opció lesz minden esetben. https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/cup-finals/accas

A hét utolsó napján pedig a Monacói Nagydíjat rendezik, hogy ne csak a fociról szóljon a hétvége. A hercegségi futam igen gyakran okoz meglepetést és ezért egy-egy jól megkötött fogadás busásan megtérülhet. A futam kiszámíthatatlansága miatt érdemes az élő fogadás lehetőségével is élni.

Bármelyik sportesemény mellett teszed le a voksod, az Unibetnél a legjobb oddsok várnak rád, hogy a sportfogadás élménye teljes legyen!