Online sportfogadás: Kupamérkőzések Angliában, bajnoki forduló Itáliában

január 5, 2022

Az ünnepek alatti hajtás után kicsit megnyugodtak a kedélyek Angliában, kaptak egy kis pihenőt a csapatok, ám a legnagyobb gárdák nem szusszanhatnak, hiszen érkeznek a Ligakupa elődöntői – a futball fogadás kedvelőinek legnagyobb örömére. Három londoni csapat is bekerült a legjobb négy közé, a szerdai Chelsea-Tottenham mérkőzés tehát fővárosi belharc lesz, míg a Liverpool szintén délre utazik és az Arsenal vendége lesz. Az oddsok alapján az Arsenal és a Chelsea számít az esélyesebbnek, ám a Ligakupa meccseire történő fogadás mindig meglepetésekkel tarkított.

Vajon folytatódik az Inter Nyerő Szériája a Serie A-ban? A bajnoki címvédő jelenleg is vezeti a tabellát, a 20. fordulóban pedig a Bologna vendége lesz Simone Inzaghi csapata. Azonban nem a Nerazzurri idegenbeli hadjárata lesz a játéknap rangadója: az AC Milan az AS Roma csapatát fogadja, míg a jelenleg egész jó szériát futó Juventus, a remekül kezdő, ám újabban bukdácsoló Napoli gárdáját látja vendégül. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Serie A mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

A hétközi futball-láz sem szabad, hogy elvonja a figyelmünket az NBA küzdelmeiről, hiszen két szupersztár visszatérésének is örvendhetnek a kosárlabda fogadás kedvelői és a sportág rajongói. Kyrie Irving a Brooklyn Nets, míg Klay Thompson a Golden State Warriors színeiben léphet ismét pályára! Mindkét játékos formája rejtély, ahogy az is, hogy milyen hatással lesznek majd csapatuk játékára, felborítják-e a rotációt, illetve mennyire tudnak alkalmazkodni a liga által hozott új szabályokhoz. Már csak miattuk sem szabad kihagyni az Indiana Pacers-Brooklyn Nets és a Dallas Mavericks-Golden State Warriors találkozókat!