Online sportfogadás: Lecsúszott a bajnoki címről a Liverpool?

május 9, 2022

Három pont hátrány, három forduló alatt – lehetetlen kihívás? Jelenleg mindenképp annak tűnik, miután a Manchester City képtelen hibázni a bajnokságban. Az égszínkékeket nem törte meg a madridi Bajnokok Ligája-kudarc, a hétvégén már ismét gáláztak a Newcastle United ellen, miközben a Liverpool hazai pályán botlott a Tottenham Hotspurrel szemben, így a manchesteriek fórja két ponttal nőtt. A City – még a legjobb oddsok alapján is – pole pozícióba került, ami a Premier League bajnoki címének bezsebelését illeti.

Pep Guardiola csapatára két idegenbeli mérkőzés vár a Wolverhampton Wanderers és a West Ham United ellen, majd az utolsó fordulóban az Aston Villa látogat az Etihad stadionba. Mindegyik párosítás nyerhetőnek tűnik, ugyanakkor a két vendégjáték miatt még a Liverpool is bizakodó lehet. A Vörösökre – az FA-kupa és a Bajnokok Ligája finálén kívül – ugyancsak három PL-mérkőzés vár: az Aston Villa, a Southampton és a Wolverhampton Wanderers lesznek Jürgen Klopp gárdájának ellenfelei. Akár azt is mondhatnánk, hogy az Aston Villa és a Wolverhampton kezében van a bajnoki cím sorsa…

A kiesés elleni harc legalább ugyanilyen izgalmasnak ígérkezik Angliában: a Watford és a Norwich City zuhanása már aligha lehet futball fogadás tárgya, a harmadik távozó kiléte viszont még kérdés. Az oddsok azt sugallják, hogy a Burnley-Leeds United páros egyike búcsúzik majd az élvonaltól, de az Everton sem érezheti magát biztonságban, sőt… Az elsőosztályú tagságért folyó harc még a bajnoki címért zajló versenyfutásnál is kiélezettebbnek ígérkezik!