Online sportfogadás: Lesz-e ismét angol házi BL-döntő?

május 5, 2021

London, Madrid, és persze a fél világ a ma esti Bajnokok Ligája-elődöntő lázában ég, természetesen mi is dedikált promócióval készülünk a szerda esti nagy mérkőzésre. A 21. századi európai labdarúgás igazi ünnepe lehet Stamford Brigde-i csúcstalálkozó, melyet érdemes az online sportfogadás révén még izgalmasabbá tenni.

Az elérhető nyeremények azonban tovább növelhetők, a kötésben fogadás lehetőségeit kihasználva akár 30%-kal, így az alábbiakban példaként megemlítünk további négy szerdai találkozót, melyek a futball fogadás rajongói számára sportértékük, önmagában vett jelentőségük révén is érdekesek lehetnek!

A spliti Poljud stadionban Hajduk Split-Dinamo Zagreb örökrangadóra kerül sor, és bár a Hajduk csillaga az elmúlt tíz évben alaposan lehanyatlott, új olasz trénerük, Paolo Tramezzani vezetésével egy-egy mérkőzésen képesek lehetnek megszorongatni akár a bivalyerős zágrábi bajnokcsapatot is. A cseh fővárosban eközben Sparta Praha-Slavia Praha találkozóra kerül sor, melyen eldől, ki lesz a Cseh Kupa döntőjében a Viktoria Plzeň ellenfele? A már biztos bajnok Slavia 2019 után újabb duplázásra készül, Pavel Vrba Spartája azonban kemény ellenfélnek ígérkezik – Vrba háromszoros bajnok és 2010-ben kupagyőztes is volt a Viktoria edzőjeként, abban az évben, és azóta további hétszer (!) az Év Edzője díjat is elnyerte Csehországban, egy mai elődöntőbeli győzelemmel saját egykori klubja ellen vezethetné majd a Spartát a fináléban.

Belgrádban már délután négy órától komoly meccsre kerül sor, a Partizan-Bačka Topola bajnoki találkozón a vajdasági együttesnek lehetősége lesz megszerezni története első győzelmét a fővárosi sztárcsapat ellen. A magyar válogatott Holender Filippel a soraiban persze a Partizan is mindent meg fog tenni a három pont begyűjtéséért, a Parni valjak (Gőzhenger) becenevű fővárosi gárda 2021-ben 17 mérkőzéséből mindössze egyet nem nyert meg, a bajnoki tabella élén álló Crvena Zvezda fogott csak ki Alekszandar Sztanojevics együttesén. Este a görög fővárosban AEK Athén-PAOK Szaloniki rangadóval folytatódik a görög Super League rájátszása, egy hazai győzelemmel az athéniek pontszámban beérhetnék a táblázat második helyén álló vendégeket, revansot véve egyúttal a múlt heti kupavereségért.