Online sportfogadás: Lewandowski visszatér Münchenbe, Haaland a Dortmund ellen

szeptember 13, 2022

Közeledik a katari labdarúgó-vb, maximumra kell tekerni az intenzitást a nemzeti bajnokságokban és a nemzetközi kupákban. A múlt heti izgalmak után ezen a héten ismét fordulót rendeznek Európa három nagy kupasorozatában – a futball fogadás rajongóinak óriási örömére. Az első – mondhatni, bemelegítő – kör már lement, néhány nagycsapat alaposan lebőgött, pár edzőnek kiadták az útját, miközben egyes játékosok felkerültek a megaklubok kívánságlistájára.

A második forduló egy igazi szuperrangadóval és megannyi izgalmas összecsapással kecsegtet: a legnagyobb durranás kétségkívül a Bayern München-Barcelona rangadó és Robert Lewandowski visszatérése Bajorországba. A lengyel sztárnak extraklasszis teljesítményt kell hoznia, ha sikerre akarja vezetni új klubját. A La Ligában eddig a Barca és Lewa is magabiztosan hozta a jó meccseket, a Bayern viszont csak ikszelt hétvégén, így a bőrnadrágos szurkolók aligha lehetnek nyugodtak.

A legjobb oddsok mégis a hazai csapat győzelmét vetítik előre, akárcsak a Manchester City-Dortmund és a R. Madrid-RB Leipzig találkozók esetében. Előbbi meccsen Erling Haaland kitömheti egykori munkaadóját, míg az edzőt váltó Lipcse a spanyol fővárosban okozhat meglepetést – alighanem magyar játékosokkal a kezdőcsapatban. Ha már „Vörös Bikák”: érdemes odafigyelni a Thomas Tuchelt menesztő Chelsea és az első körben az AC Milantól pontot csenő Salzburg összecsapására.

Ne csak az oddsok közül válogass: vegyél részt Bajnokok Ligája tippjátékunkban és vidd el a részed a 8 millió Ft nyereményalapból! Sőt, fogadj minél több mérkőzésre és szállj be a spéci Tesla Model Y-Performance autóért zajló versenybe!