Online sportfogadás: Liverpooli derbi és BL-nyolcaddöntők

február 13, 2023

Végre indul a valódi csúcsfutball! A labdarúgás fogadás hívei már november eleje óta tűkön ülve várják a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőit, most pedig elérkezett a nagy pillanat: február közepén elkezdődnek a legjobb 16 küzdelmei. Nem lehet kérdés, hogy ez a hét fő attrakciója, ugyanakkor egy hétfő esti rangadó mellett sem szabad szó nélkül elmenni.

Természetesen a liverpooli derbiről van szó, amelyen ezúttal a Liverpool lesz a pályaválasztó. Az oddsok alapján a hazaiak győzelme biztosnak tűnik, ugyanakkor a Vörösök teljesítménye több mint hektikus mostanság… Jürgen Klopp legénysége csak a Premier League középmezőnyében szerénykedik, a legutóbb öt bajnoki mérkőzésén pedig mindössze négy pontot gyűjtött. A jövő évi nemzetközi kupaszereplés lehetősége alighanem már elúszott. Az Everton célja a bennmaradás, jelenleg kieső helyén szerénykednek a kékmezesek, viszont a legutóbbi mérkőzésükön – egy edzőváltást követően – elkalapálták a listavezető Arsenalt.

Térjünk vissza a Bajnokok Ligájához, ahol két rendkívül kiegyensúlyozott párharc vár ránk kedd este: az AC Milan-Tottenham és Paris SG-Bayern München is valódi rangadó. Előbbi mérkőzés rendkívül háromesélyesnek tűnik, a regnáló olasz bajnok és a londoni gárda formája egyaránt kiszámíthatatlan, ráadásul a két mester (Stefano Pioli és Antonio Conte) elsődleges terepe sem a BL. Utóbbi találkozó kétségkívül kiemelkedik a BL-nyolcaddöntők sorából: a párizsiak két komoly vereség (a Monaco-Marseille páros volt az elkövető), míg a Bőrnadrágosok három győzelem után érkeznek majd meg a Parc des Princes gyepére. Az eredmény itt is nehezen megjósolható, az viszont biztos, hogy e mérkőzéssel kapcsolatos kérdést biztosan találsz majd a Bajnokok Ligája tippjátékban!

Válogass a legjobb oddsok kínálatából, fogadj kötésben a legizgalmasabb futballmeccsekre és zsebelj be akár 30%-os nyereménynövelőt!