Online sportfogadás: Már a negyeddöntőknél járunk a BL-ben

április 4, 2022

Élesedik a helyzet a legrangosabb európai kupasorozatban, így az online fogadás is egyre több izgalmat rejt magában. A BL-ben már a legjobb nyolc között járnak a csapatok, így egyre nagyobb a tét, egyre színvonalasabb meccsekre számíthatunk. 

Kedden két nagyon eltérő párharc vár ránk. Sokan arról beszélnek, hogy a mostani Liverpool talán még annál is jobb, mint amivel bajnoki címet és BL-t is nyert Jürgen Klopp, ebben a kérdésben talán még korai állást foglalni, de az tény, hogy megint nagyon látványos a Vörösök játéka. Ebben partnerük lehet a szezon eddigi meglepetéscsapata, a Benfica, amely az előző fordulóban az Ajaxot ütötte ki. 

A másik párharcra pedig nyugodtan mondhatjuk, hogy a stílusok csatájára számíthatunk, hiszen míg a Manchester City a látványos, kombinatív játékról ismert, addig az Atlético Madrid célja rendre, hogy elrontsa az ellenfél játékát. Simeone csapata igazi kupaspecialistának tekinthető, az előző fordulóban épp a másik manchesteri együttest, a Unitedet ejtették ki. A klasszikus sportfogadás mellett egy BL-tippjátékkal is növeljük a tétet – válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerj akár 8 millió forintot!

A legjobb oddsok rajongóit hétfőn egy bajnoki mérkőzés is várja. Az Arsenal egy olyan sikert érhet el, amelyre már nagyon régóta várnak a szurkolók. Újra a legjobb négy közé juthat az együttes, így jövőre akár már róluk is írhatunk majd a BL-beharangozóban. Efelé tehetnek majd egy újabb lépést, egyszerű dolguk azonban nem lesz, hiszen a középmezőny erős gárdája, a Crystal Palace lesz az ellenfelük. 

Ha több mérkőzés is érdekel, fogadj kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!