Online sportfogadás: Már a nyolc közé jutás a tét

július 15, 2022

Folytatódik a női foci Európa-bajnokság, a második hét végére fordulva pedig élesedik a helyzet, hiszen a továbbjutás a tét, itt már nem lehet hibázni. Pénteken az A jelű négyesben dőlnek majd el a fontos kérdések, az Ausztria-Norvégia meccsen két hárompontos együttes csap össze egymással, a skandináv csapatnak pedig mindenképp győzelemre lesz szüksége, hiszen egy iksz esetén az osztrákok gólkülönbsége lenne jobb. 

A csoportot magabiztosan vezető Angliának viszont minden bizonnyal nem lesz nehéz dolga Észak-Írország ellen. A B csoportra is érdemes lesz figyelnie a legjobb oddsok szakértőinek: a Dánia-Spanyolország meccs szintén a továbbjutásról dönt majd, míg a németek Finnország ellen növelhetik az önbizalmukat.

A sikerélményt is jobb megosztani: ajánlj minket a barátaidnak, és a te 75 000 HUF értékű bónuszpénzed mellett náluk nagyvonalú üdvözlő bónusz landol. 

Már a negyeddöntőknél járnak a heti tenisztornák, így a tenisz fogadás tétje is emelkedik. A mai napon egyesben Bondár Anna, a jelenleg legmagasabban jegyzett hazai játékos lesz érdekelt a budapesti tornán, ellenfele a legjobb nyolc között Marta Trevisan. Holnap pedig a párosok versenyében szurkolhatunk a magyar lányoknak, a Babos-Stollár páros a Piter-Zimmermann összeállítású duóval küzd a döntőéért. Érdemes még figyelni a newporti tornára is, ahol már az egyik elődöntő párosítása is biztos; Isner-Cressy amerikai derbit rendeznek majd a döntőbe jutásért. 

Ne feledd azt sem, hogy december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!