Online sportfogadás: Már az elődöntőknél jár a női foci Eb

július 25, 2022

A hét legelső napján még nem kezdődnek el az európai kupák visszavágói, így a legjobb oddsok iránt érdeklődőknek más irányba kell nézelődniük. A női foci Eb még egy hétig stabil eseménye a foci fogadásnak, komoly izgalmak után pedig már az elődöntőnél járnak a lányok.

Kedd este a négy között a házigazda Anglia a skandináv szupercsapattal, Svédországgal csap majd össze. Egyik gárdának sem volt teljesen zökkenőmentes az útja az elődöntőig. A svédek egy hollandok elleni döntetlennel indítottak, majd két győzelemmel jutottak tovább a csoportból, végül pedig a negyeddöntőben is csak egy góllal nyertek, ahogy Lucy Bronze-ék is, igaz, nekik egy hosszabbításos meccset kellett végigizgulniuk. Az angoloknak tavaly nem jött össze hazai pályán az Eb-győzelem, de idén it’s coming home? 

A torna vígjátékában talán még többen akarnak csatlakozni az online fogadá világáshoz.  Hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben, míg őket egy nagyvonalú üdvözlő bónusz várja. 

A keddi BL-selejtezős visszavágók közül jónak ígérkezik a Larnaca és a Midtjylland párharca, ahol egy-egyről jön a folytatás, a Dinamo Zagreb az első fordulóban szintén csak döntetlent ért el a macedón Shkupi ellen, de a tavalyi meglepetéscsapat Sheriff Tiraspolnak sem lesz könnyű dolga a Mariborral szemben.

Ha több meccs is érdekel, fogadj kötésben, és növeld a nyereményed akár 30%-kal!