Online sportfogadás: Már kezdődik is a második forduló

november 25, 2022

Véget ért a katari labdarúgó-vb csoportkörének első fordulója, meglepetésekből pedig nem volt hiány: Argentínát Szaúd-Arábia, míg Németországot Japán fricskázta meg, de a négy évvel ezelőtt ezüstérmes Horvátország, valamint az elitbe vágyó Uruguay-Dánia kettős is beragadt a rajtnál. Szerencsére nincs sok pihenő a tornán, már érkeznek is a legjobb oddsok, illetve a második kör mérkőzései – kezdődhet a futball fogadás!

Talán a pénteki játéknap a leglaposabb az eddigiek közül, a Hollandia-Ecuador és az Anglia-USA mérkőzések nem hangzanak ugyan rosszul, de komoly rangadóknak semmiképpen sem nevezhetjük őket. A két európai válogatott viszont már a második fordulóban bebiztosíthatja továbbjutását, akárcsak a címvédő Franciaország: a sok nagy hiányzóval érkező „Les Bleus” ellenfele az Eb-bronzérmes Dánia lesz. Parázs összecsapásra van kilátás.

Argentína és Mexikó szombati csörtéje ugyancsak komoly csatát hozhat: Messiék győzelmi kényszerben, de megtépázott önbizalommal lépnek pályára… Hiába toronymagas esélyesek az oddsok alapján, az ismét ihletett formában ügyködő Guilermo Ochoa és társai őket is megtréfálhatják. A vasárnapi Belgium-Marokkó és Horvátország-Kanada összecsapások igazi ínyencségek (főleg az utóbbi mérkőzés), a nagy attrakció azonban estére marad: a gálázó Spanyolország és a győzelmi kényszerben lévő Németország csatája a vb legjobb meccsét eredményezheti. A keretek összeállítása és a válogatottak játékstílusa alapján egy Barcelona-Bayern München rangadóhoz hasonló összecsapás várható! Fogadj kötésben a következő három játéknap mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Az Unibet elképesztő ajánlatok és bónuszok egész garmadájával vár a foci vb ideje alatt: lépj be a szurkolói zónába és próbálj ki mindent! Első lépésként válaszolj helyesen tippjátékunk kérdéseire és máris egy 12 ezer Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markodat! Egy győztes szelvény összerakásához óriási segítséget nyújt a megújult Fogadásépítő, míg megannyi meglepetés sportfogadás bónusz valósággal az öledbe hullhat, ha szerencsés vagy – a vb ideje alatt bármi megtörténhet!