Online sportfogadás: Madridi derbi és más sportesemények

szeptember 27, 2019

A szombati nap egyik legjobban várt bajnoki mérkőzése a madridi derbi, ahol újra összecsap az Atlético és a Real. Hat forduló után csupán egy pont különbség van a két gárda között, így nem csak a presztízsről szól a találkozó, hanem a harmadik Atléti minden bizonnyal megpróbálja majd letaszítani az első helyről a Realt. A mérkőzésre nem csak a legjobb oddsok állnak rendelkezésre, hanem ingyenes tippjáték is van bőkezű extra nyereménnyel.

Persze érdemes körbe nézni a többi topligában is és az NBI-ben egyaránt. Utóbbinál szintén extra nyereménnyel kecsegtető promóció van: egy hármas kötésben megkötött fogadás után szabadon felhasználható ingyenes élő fogadás jár.

Ha pedig már az élő dolgoknál járunk: az NFL meccseket élőben streameljük az Unibet TV-n, ez pedig igazi kuriózumnak számít az online sportfogadás világában. Na, nem az élő stream, hanem az NFL mérkőzések közvetítése.

Már ez önmagában elég egy izgalmas hétvégéhez, de a Formula-1-es Orosz Nagydíjat is muszáj még megemlíteni, hiszen a Ferrari erőre kapásával igencsak fokozódik a helyzet a száguldó cirkuszban.

Most már csak tényleg rajtad múlik, hogy milyen mértékben használod ki a sportfogadás adta lehetőségeket – minden más adott.