Online sportfogadás: Magyar-francia derbik a kézi BL-ben

március 9, 2022

Eltérő téttel lép pályára a két magyar együttes, igazán nagy jelentősége ugyanis csak a szegediek számára van az utolsó találkozónak. Juan Carlos Pastorék a Montpelliert fogadják, egy győzelem vagy egy döntetlen esetén pedig a Kékek megtarthatják a harmadik helyet a csoportban. A továbbiak tekintetében nincs óriási különbség egyébként a harmadik és a negyedik hely között, ám a spanyol mester maximalizmusát ismerve biztosan a győzelemre hajtanak majd Bánhidiék. A Telekom Veszprém utolsó ellenfele a Paris Saint-Germain lesz, egy esetleges siker pedig nagyot lendíthetne Momir Ilics csapatának önbizalmán. 

A kézilabda fogadás is jobb úgy, ha a barátaiddal együtt csináljátok. Hívd meg őket és szerezz bónuszpénzt összesen akár 75 000 Ft értékben – a meghívott barátaidnak pedig egy nagyvonalú sportfogadás bónusz üti a markát. 

A foci BL-ben is izgalmas pillanatok várnak ránk, mi pedig a legjobb oddsok széles választékát biztosítjuk a hétközi mérkőzésekre. Az online sportfogadás szempontjából talán nem a Manchester City-Sporting párharc második felvonása lesz a legérdekesebb, hiszen a korábbi 5-0-ás győzelem után nem férhet kétség az angol csapat továbbjutásához.

A Real Madrid-PSG nyolcaddöntő viszont elképesztően kiélezett lehet. A francia együttes 1-0-ra nyert az első meccsen, így a visszavágón még bármi megtörténhet – érdemes lehet élő fogadás használatával megfűszerezni a dolgot. 

Persze az előzetes fogadás is adja magát ebben az esetben, ráadásul 30%-kal megnövelt nyereményt is zsebre vághatsz, ha a megfelelő kötésben fogadsz és bejönnek a tippjeid.