Online sportfogadás: Megéri a Fradi az európai kupatavaszt?

október 26, 2022

Idén ősszel szinte nincs olyan hét, amelyen nem a futball fogadás lenne a középpontban: futószalagon érkeznek a nemzetközi kupameccsek, egymást követik a nagyobbnál-nagyobb meglepetések, sorra buknak el a nagycsapatok. A Juve például biztosan nem lesz ott a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, de ugyanez a sors várhat az Atlético Madridra, a Barcelonára vagy éppen az Ajaxra is. Hemzsegnek majd a gigaklubok az Európa Liga tavaszi összecsapásain!?

Persze, még nem teljesen biztos, hogy az előbbiekben megnevezett három gárda kiesik, igaz, rendkívül nehéz lenne megállítani a folyamatot: az Ajaxnak a Liverpoolt kellene legyőznie, a Barca a Bayern Münchennel szemben tarthatja életben továbbjutási reményeit, míg az Atlético Madridra a Bayer Leverkusen vár – a győzelem itt is kötelező. Fogadj kötésben a BL szerdai játéknapjának legnagyobb rangadóira és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Vajon sikerül az újabb bravúr a Fradinak? A zöld-fehérekre ezúttal a Monaco gárdája vár: idegenben összejött a világraszóló siker, itthon ismét valami hasonlóra lenne szükség. Az oddsok a Fradi ellen szólnak, azonban a magyar bajnok már megszokta ezt a szerepet: legesélytelenebb csapatként vezeti kvartettjét, egy esetleges Üllői úti siker pedig a biztos továbbjutást jelentené. 

Szívesen megtippelnéd az FTC-Monaco találkozó végkimenetelét? Köss egy fogadást szerdán, legalább 2000 Ft értékben bármelyik BL-, EL- vagy Európa Konferencia Liga mérkőzésre és máris egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat, amelyet felhasználhatsz – többek között – a Fradi mérkőzésére is! Sőt, szokás szerint egy kockázatmentes élő fogadás is vár rád a magyar bajnok EL-csörtéje alatt – válogass a legjobb oddsok közül és add fel a szelvényedet még ma!