Online sportfogadás: Megint Budapesten dől majd el

augusztus 9, 2022

Némileg változott a menetrend, így a korábban megszokott szerda helyett ezúttal kedden rendezik majd a Ferencváros BL-visszavágóját. A magyar bajnok a Qarabag ellen egy 1-1-es döntetlent ért el az első találkozón, ami abból a szempontból csalódás lehet, hogy sikerült megszerezni a vezetést, viszont később inkább az azeriek álltak közel a győzelemhez. Mi azonban ismét a legjobb oddsokkal készülünk, a foci fogadás kedvelői most sem fognak csalódni!

Ráadásul a Fradi-meccsek mindig izgalmasak, ha többen nézitek! Hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak, tehát nem csak te, hanem ők is jól járnak.

Nem ez lesz azonban az élő sportfogadás egyetlen izgalmas mérkőzése. A tavalyi EL-döntős Rangersnek 0-2-ről kell felállnia a belga Royale Union ellen, a PSV és Monaco visszavágója abszolút nyílt, hiszen 1-1-ről indul, de a Plzen és a Sheriff Tiraspol derbije is izgalmasnak ígérkezik. Ünnepeld a meccseket és a sikeres fogadásokat az Unibettel: a cég 25. születésnapja alkalmából december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!

A világ legjobb teniszezői, no meg persze a tenisz fogadás hívei Montrealra figyelnek, ahol a US Open egyik legfontosabb felkészülési tornáját rendezik. Serena Williams a spanyol Parrizas-Diazzal küzd majd az első fordulóban, de a Sloane Stephens-Sofia Kenin amerikai háziderbi is remeknek ígérkezik, míg a fiúknál a Goffin-Ramos meccs lesz az első forduló csemegéje.