Online sportfogadás: Megnyerjük a halálcsoportot?

szeptember 26, 2022

A sorsolás után még a legoptimistább szurkolók sem láthattak rá sok reményt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott óriási menetelést mutat majd be a Nemzetek Ligájában és sorra fricskázza meg a világ nagy futballhatalmait. Marco Rossi és legénysége azonban fittyet hányt a papírformára, a futball fogadás kedvelői pedig sokszor hiába hagyatkoztak volna az oddsok segítségére – hiszen azok a magyar nemzeti tizenegy vereségét prognosztizálták.

Szoboszlai Dominikék azonban rögtön egy győzelemmel kezdtek Anglia ellen, amit ugyan egy Olaszország elleni zakó követett, a németek ellen elért döntetlen, majd a „Háromoroszlánosok” idegenbeli négy-nullás kiütése után válogatottunk a csoport élére állt, Németország lipcsei legyőzésével pedig az első helyről várhatja az utolsó találkozót.

A Magyarország-Olaszország ütközet nem csak az NL-sorozat végső összecsapása, de egyben Szalai Ádám utolsó válogatott mérkőzése is lesz. A veterán támadó (győztes) csodagólt szerzett Németország ellen, a Puskás Aréna publikuma pedig alighanem valami hasonlót vár tőle a „Squadra Azzurával” szemben is. Persze, egy gól nélküli döntetlen is kiváló eredmény lehet a regnáló Európa-bajnok ellen, hiszen már az egy pont is a Nemzetek Ligája elődöntőjébe katapultálná a magyar válogatottat. Talán arra a két mérkőzésre még a csapatkapitány is felhúzná a meggypiros dresszt!

Válogass az Unibet által kínált legjobb oddsok közül, majd köss egy kockázatmentes élő fogadást legalább 3000 Ft értékben a Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája-találkozóra. Ha nem jön be a tipped, akkor 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet. Használd ki a kockázatmentes élő fogadás előnyeit és szállj versenybe egy spéci Tesla Model Y-Performance szuperautóért is!