Online sportfogadás: Melyik csapat jut tovább az olasz párharcból?

április 17, 2023

Izgalmas futballmeccsekkel rajtol a hét, így a legjobb oddsok kedvelői egészen biztosan nem fognak unatkozni. Rögtön egy Premier League-rangadóval kezdünk, a Liverpool ellenfele a Leeds lesz, azaz két olyan együttes csap majd össze, amely az intenzitásra és a letámadásokra épít - nyilván más és más minőségben. A Poolnak nagyon halvány reményei még lehetnek a legjobb négy közé kerülésre, de ebben talán már a legvérmesebb szurkolók sem hisznek. A Leeds viszont a kiesés elkerüléséért küzd, és bár jelenleg a vonal felette vannak, közel sincs akkora előnyük, hogy biztosra mehessenek. 

Most egyetlen fogadással is nagy nyeremény ütheti a markodat, ráadásul a részvétel rendkívül egyszerű: iratkozz fel, majd köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármilyen labdarúgó meccsre és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.

Kedden pedig jönnek az első BL-visszavágók is: a Real fél lábbal már az elődöntőben érezheti magát az első meccsen aratott 2-0-ás győzelem után, a Chelsea pedig jelen esetben nincs olyan formában, hogy izgalmassá tegye a párharcot. A Napoli-Milan csörte viszont a végletekig kiélezett lehet az 1-0-ás első felvonást követően. 

A BL-játéknapokra különleges tippjátékkal készülünk: válaszolj helyesen minden kérdésre, és vidd el a részed a 10 millió Ft nyereményalapból.