Online sportfogadás: Melyik nagycsapat jut tovább?

április 19, 2023

A szerda és a csütörtök ismét a Bajnokok Ligája és az Európa-liga bűvöletében zajlik majd, hiszen már mindkét sorozatban a negyeddöntőknél járunk, a párosítások pedig továbbra is elsőrangúak, még ha szinte minden esetben ki is lehet jelenteni, hogy ki az elsőszámú esélyes.

Szerda este a Bayern és a Manchester City találkozóján lesz valószínűleg kevesebb izgalom: nehéz elképzelni, hogy Pep Guardiola csapata elbukhat ilyen előnyről. Ugyanakkor a Bayernnek muszáj lesz támadnia, ebből pedig egy igazi nyíltsisakos meccs is kisülhet. 

A legjobb oddsok szakértői viszont most elsősorban az Inter-Benfica csörtére készülhetnek, hiszen ugyan az olasz csapat 2-0-ra nyerte meg az első mérkőzést, biztosra közel sem mehetnek a szezon meglepetésgárdája ellen, amelyben igen komoly támadópotenciál van. 

Érdemes több meccsre is fogadni: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Unatkozni viszont csütörtökön sem fogunk, a foci fogadás ismét csak elkényeztet majd minket. A Manchester United saját maga számára tette kifejezetten nehézzé a párharcot azzal, hogy visszaengedte a Sevillát az első meccsbe, így ugyanis gyakorlatilag nulláról indul a visszavágó. De nem mehet biztosra a Feyenoord és a Juventus sem, hiszen az 1-0-ás előny nem jelent sokat. A sötét lovak párharcában, a Royal Union SG és a Bayer Leverkusen között pedig szintén nem dőlt el semmi. 

Az európai kupatavasz apropóján 25%-os nyereménynövelővel köthetsz fogadást, ha használod a Fogadásépítőt! A szelvényen legalább három fogadási opciónak kell szerepelnie, és máris tiéd lehet a nagy nyeremény. 

Ez még nem minden mert egy 15 000 Ft értékű ingyenes fogadás is landolhat nálad, ha részt veszel a nyereménysorsoláson. Iratkozz fel, majd köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármilyen labdarúgó meccsre - például egy Bajnokok Ligája, Európa Liga, Konferencia Liga mérkőzésre, vagy topligás meccsre - és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz azon a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.

Több sorsjegyet is begyűjthetsz és minél többet szerzel, annál nagyobb esélyed lesz arra, hogy azon 100 szerencsés nyertes közé kerülj, akiknek fejenként egy 10 000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markát a sorsolás végén. Ha pedig legalább 50 sorsjegyet összegyűjtesz, akkor egy 5000 Ft értékű ingyenes fogadás fixen a tiéd lesz.