Online sportfogadás: Minden éjszakára jut egy-két csúcsmeccs az NBA-ben

március 28, 2022

Az NCAA küzdelmei mellett, teljes erővel dübörög az NBA alapszakaszának hajrája is, a csapatoknak alig 7-8 mérkőzésük maradt arra, hogy elérjék a szezon előtt vagy közben kitűzött céljukat. Akadnak gárdák, akik már kvalifikálták magukat a rájátszásra, mások még helyezkednek a tabellán, egyesek a Play-In tornát érő helyezésekért versengenek, a leggyengébbek pedig tankolnak a minél előkelőbb draftcetlikért cserébe.

A héten megannyi rangadót rendeznek: a Memphis Grizzlies-Golden State Warriors párosítás nyitja a sort, méghozzá kedd hajnalban. Az oddsok alapján a „Medvék” a találkozó esélyesei, nem véletlenül állnak a második helyen Nyugaton, éppen a mostanság gyengébben teljesítő Warriors előtt. Sűrű éjszakának nézünk elébe, hiszen a Charlotte Hornets-Denver Nuggets és a Toronto Raptors-Boston Celtics találkozók eredményei mind a két főcsoport állását megkeverhetik, akárcsak a szerda hajnalban rendezendő Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks párharc végkifejlete.

A Giannis Antetokounmpo vezette címvédő két nappal később a bajnoki aranygyűrűre erősen pályázó, Kyrie Irving-Kevin Durant páros dirigálta Brooklyn Nets vendégel lesz – parázs összecsapásnak nézünk elébe! A Bucks két találkozója közötti „pihenőnap” sem lesz eseménytelen: a ligából toronymagasan kiemelkedő Phoenix Sunst a Golden State Warriors látja vendégül, míg a Power Ranking dobogójára berobbanó, zseniálisan teljesítő Boston Celtics a legrosszabbkor összeomló, ám még így is Play-Off résztvevő Miami Heatet fogadja.

Az alapszakasz utolsó erőfeszítésein túl, az MVP-kérdés is lázban tartja a rajongókat: a legjobb oddsok átböngészése után, nem is kérdés, hogy Joel Embiid a legesélyesebb a győzelemre, de Nikola Jokic és az előbb már emlegetett „Görög szörny” is odaérhet az első helyre – a teljesítményük alapján teljesen jogosan!