Online sportfogadás: Minden szem Párizson és Rómán

június 11, 2021

Elődöntőihez érkezett a French Open férfi egyes tornája, a világelső Novak Djokovics a címvédő Rafael Nadallal mérkőzik a döntőbe jutásért, míg a másik ágon Alexander „Szása” Zverev és Sztéfanosz Cicipász, a viadalon hatodik, illetve ötödik kiemeltként indult versenyzők lépnek salakra a fináléba kerülésért. A spanyol Nadal végső győzelme esetén 21. Grand Slam-győzelmét szerezné meg, ami új rekordot jelentene a GS-tornák történetében, amennyiben viszont Djokovicsé lesz a trófea, azzal a szerb elsőként az open era történetében kétszeres karrier Grand Slamet érne el.

Mindkét fenti világsztár igen nagyra tartja az orosz származású, német színekben versenyző, Monte Carlóban élő Zverevet, aki első Grand Slam-győzelmére hajt azután, hogy a 2020-as US Open döntőjét elvesztette az osztrák Dominic Thiemmel szemben. Az anyai ágon szintén orosz Cicipász 2019-ben éppen Thiemet legyőzve lett ATP-világbajnok, pályafutása során először juthat döntőbe a legnagyobbak között. Cicipász nagyapja, Szergej Szalnyikov többszörös szovjet bajnok és kupagyőztes labdarúgó, a Szovjetúnió válogatottjával az 1956-os olimpia győztese, a Peléék diadalával zárult 1958-as svédországi világbajnokságon negyeddöntőig jutott csapatával.

Ezzel pedig át is nyergelünk a labdarúgásra, a péntek esti Törökország–Olaszország találkozóval ugyanis kezdetét veszi a világjárvány miatt egy évvel elhalasztott Európa-bajnokság. A viadalra, melynek mérkőzéseire természetesen a legjobb oddsok mellett fogadhatnak a futball fogadás iránt elkötelezett játékosaink, számos promócióval, akcióval, játékkal készülünk, melyek közül most Eb-nyerő széria játékunkra hívnánk fel a figyelmet: a legügyesebbek akár 350 000 forintnyi ingyenes fogadással lehetnek gazdagabbak, a nagy sorozatot pedig érdemes rögtön az első meccsel elkezdeni! Rómában mindenki biztos az elvileg nagyobb játékerőt képviselő, komolyabb futballmúltú- és jelenű olaszok győzelmében, a sportfogadás rutinos rajongói azonban tudják, éppen ilyenkor érdemes valamiféle meglepetésre számítani...