Online sportfogadás: Mire megy Solskjaer nélkül a MU?

november 22, 2021

Manchester vörös felén megtörtént a csoda, amit minden MU-szimpatizáns nagyon várt, míg a riválisok rajongói kevésbé: menesztették Ole Gunnar Solskjaert. A norvég menedzser nem tudta kiaknázni a keretben lévő lehetőségeket, egyszerűen túl nagy feladatnak bizonyult számára egy ekkora klub vezetőedzői posztjának betöltése. Ideiglenesen egy másik klublegenda, Michael Carrick veszi át a csapat irányítását, így a Villarreal elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen már az egykori középpályás ül majd a Vörös Ördögök kispadján. Az oddsok alapján rendkívül kiélezett mérkőzésre van kilátás Spanyolországban, a találkozó győztese pedig nagy lépést tesz a csoportgyőzelem felé.

A Villarreal-Manchester United mérkőzés mellett, két másik találkozó is akad, amelyek láttán elégedetten csettinthetnek a futball fogadás szerelmesei: a Xavi vezette Barcelona a Benficát, míg a címvédő Chelsea a hibátlan Juventust fogadja – válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Bajnokok Ligája mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd, míg a Bajnokok Ligája tippjátékunk során hat kérdés helyes megválaszolásával akár 8 millió forintot is bezsebelhetsz!

A labdarúgás mellett, más sportok is terítékre kerülnek a hét első felében: a Super Bowl-győztes Tampa Bay Buccaneers a New York Giants ellen lép pályára, az NHL-ben a Las Vegas Golden Knights-St. Louis Blues lehet a slágermeccs, míg az NBA-ben a Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks összecsapásra érdemes odafigyelni, míg az ínyenceknek a Washington Wizards-Charlotte Hornets találkozót ajánljuk!